Menukaart

Ben je benieuwd naar onze specifieke werkzaamheden en op welke manier wij als Schade Advocatuur meerwaarde kunnen bieden voor jou als verzekeraar? Neem gerust een kijkje hieronder om meer te ontdekken over onze schadediensten.

Schaderegeling

Voor ons betekent een schaderegelingsopdracht veel meer dan simpelweg een bezoek afleggen.

Lees meer

Schadebehandeling

Specialisten in dossierovername voor verzekeraars. Wij lossen uiteenlopende kwesties op, van langlopende zaken tot inhoudelijke discussies. Onze focus? Efficiënt schaderegeling voor middelzwaar tot zwaar letsel.

Lees meer

Procederen

Wij omarmen procedures met passie, doch streven primair naar preventie. Soms onvermijdelijk bij aansprakelijkheidskwesties, waar een onafhankelijk oordeel direct inzicht biedt, vooral bij tariefdiscussies. Efficiëntie staat voorop bij het voeren van verweer tegenover pragmatische regelingen.

Lees meer

Regres & verhaal

Het verhalen van schade via regres is vaak een vergeten aspect in de verzekeringssector. Situaties waarbij een andere verzekeraar de aansprakelijkheid niet erkent, brengen verzekeraars in een lastige positie. Zonder dwangmiddel blijft de schadebehandelaar herhaaldelijk afwijzen, resulterend in afgeboekte vorderingen en verloren schadebedragen waar je recht op hebt als verzekeraar.

Lees meer

Fraude

Helaas blijft fraude een terugkerend probleem in de verzekeringssector. Het vaststellen en bewijzen van fraude is echter een complexe kwestie. Het afwijzen van een uitkering is soms eenvoudiger bij de ene schadezaak dan bij de andere, zoals bij letselschade waar geen verzekeringsovereenkomst bestaat. Wij adviseren verzekeraars over mogelijkheden en bieden ondersteuning in gerechtelijke procedures of bij het Kifid.

Lees meer