Schaderegeling & Advocatuur

Aangenaam

Altijd to the point

Hoofdgebouw
entree seinstraat schadea advocatuur.
Entree Seinstraat schade advocatuur
Waar wij voor gaan en staan

Wij zijn Schade Advocatuur & Regeling

Bij Schade Advocatuur streven we ernaar om marktleider te worden in het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en schaderegeling, met een exclusieve focus op het ondersteunen van verzekeraars bij personenschade, fraudekwesties, en schaderegeling. We willen erkend worden voor onze diepgaande kennis, uitstekende juridische dienstverlening en toewijding aan integriteit en ethiek.

Onze visie is om een positieve impact te hebben op de industrie door het bevorderen van eerlijkheid en transparantie in claimsprocessen, het efficiënt afhandelen van schades, en door slachtoffers van personenschade te ondersteunen bij het verkrijgen van rechtvaardige compensatie.

We streven ernaar om vertrouwde adviseurs te zijn voor onze cliënten en een bron van kracht voor de gemeenschappen die we bedienen. Samengevat, we willen de standaard zetten voor juridische uitmuntendheid en klantgerichtheid in ons vakgebied, terwijl we trouw blijven aan onze kernwaarde: altijd to the point.

Dream team

 

Wil je meer weten over ons dynamische team bij Schade Advocatuur? Ontmoet onze gepassioneerde experts op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht! Ontdek ons team en de kracht achter onze toewijding. Klik op de button rechts om onze getalenteerde professionals te leren kennen.

Ondersteuning

Bij Schade Advocatuur deinzen we nergens voor terug: schadebehandeling, procedures en schaderegelingsopdrachten zijn ons vakgebied. Of het nu gaat om een juridische procedure of het afhandelen van een schadeopdracht, we hebben er onze focus op gericht.

Met onze ervaring, opgedaan bij en voor verzekeraars, voeren we dit werk met toewijding en plezier uit. Wil je precies weten wat we doen en hoe we als waardevolle toevoeging kunnen dienen voor jou als verzekeraar? Hieronder vind je een overzicht van onze Schade diensten. Ontdek hoe we jou kunnen helpen!

Ben jij altijd to the point?

 

En opzoek naar een leuke dynamische baan? 

Je treft jouw werkplek binnen een prachtig pand in ‘t Gooi. Slechts 25 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht, Almere of Amersfoort.

Ben jij goed voor de mensen om je heen? Dan is deze werkgever goed voor jou! Jij krijgt hier de kans om met een hecht en gespecialiseerd team te werken. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Intellectuele uitjes, gezellige borrels of opleidingen? Hier hoef je niet te kiezen. It’s all here!

Benieuwd naar onze vacatures?