Procederen

Procederen doen wij met passie. Het is primair niet ons doel om te procederen, maar om procedures te voorkomen. In sommige gevallen is een procedure wel noodzakelijk, bijvoorbeeld bij discussies over de aansprakelijkheid. In sommige gevallen is het ook effici├źnter om verweer te voeren dan een pragmatische regeling aan te gaan, mede vanwege de hoge buitengerechtelijke kosten. In een procedure kan direct een onafhankelijk oordeel worden verkregen over de hoogte van het tarief van een advocaat of belangenbehartiger. Vaak is dit een bijkomend voordeel van een procedure over de aansprakelijkheid.

Wij procederen op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Daarbij kan worden gedacht aan:

Kleine of grote zaken? Wij draaien voor geen enkele zaak onze hand om en passen ons tarief aan bij de omvang van de zaak. Dit betekent dat verzekeraars bij ons ook voor kleinere zaken terecht kunnen. Wij geloven erin dat elke zaak, groot of klein, van belang is en van toegevoegde waarde is voor iedereen.

Wil jouw organisatie meer weten over onze aanpak in procedures en de wijze waarop wij te werk gaan? Stuur ons een bericht en wij lichten dit in een persoonlijk gesprek graag toe.