Ondernemers & zelfstandigen

Schade advocatuur richt zich op ondernemers en zelfstandigen die door een ongeluk geen werkzaamheden meer kunnen verrichten. Het gaat om een ongeluk dat is (gedeeltelijk) is veroorzaakt door een ander. Denk aan een verkeersongeval, een ongeval op straat, een medische fout van het ziekenhuis of een ongeval tijdens het sporten.

Dit betekent dat zij hierdoor forse financiële schade lijden. Een advocaat is vaak niet het eerste waaraan wordt gedacht bij dit soort problemen. Je hebt het vaak al moeilijk genoeg om je bedrijf in leven te houden. Toch is het verstandig om in een procestijdig stadium contact met op te nemen. Wij treden voor jou met de verzekeraar in overleg en gaan in discussie over de aansprakelijkheid.  Ondertussen gaan we kijken naar de cijfers van jouw onderneming en de vraag wat ervoor nodig is om jouw bedrijf overeind te houden tijdens de periode dat jij deze werkzaamheden niet kan uitvoeren. Als CEO van een bedrijf betekent dit iets anders dan als een zelfstandig metselaar die niet meer kan werken. Voor elke ondernemer gaan wij kijken naar een passende situatie.

Wil jij meer weten over onze aanpak en de wijze waarop wij te werk gaan? Stuur ons een bericht en wij lichten dit in een persoonlijk gesprek graag toe.