Ik ben een

Verzekeraar

Schadebehandeling, procedures en schaderegelingsopdrachten. Wij draaien voor niets onze hand om.

Wij hebben focus op ons rechtsgebied, of het nu gaat om een procedure of een schaderegelingsopdracht. Door onze ervaring voor en bij verzekeraars doen we dit ook met veel plezier. Wil je weten wat wij precies doen en op welke manier wij meerwaarde voor jou als verzekeraar kunnen toevoegen?

Arbeidsongeval na val magazijn

Ik ben een

Ondernemer

In jouw bedrijf komen dagelijks veel klanten en bezoekers. Vaak gaat en goed, maar het gaat ook regelmatig mis. Een klant valt op een krat in het gangpad van de supermarkt. Een bezoeker valt in het restaurant van de trap bij het toilet. Het zijn veelvoorkomende situaties. In zo’n situatie is het van belang om bewijs veilig te stellen. Ook als je denkt dat er niets aan de hand is.

Door onze ervaring met bedrijven die aansprakelijk worden gesteld staan wij jouw bedrijf ook graag bij.

Ik ben een

Slachtoffer

Schade advocatuur richt zich op ernstige letselschadezaken van jonge mensen en ondernemers (waaronder zelfstandigen) die door een ongeluk geen werkzaamheden meer kunnen verrichten. Denk aan een verkeersongeval, een ongeval op straat, een ongeval tijdens het werk, een medische fout van het ziekenhuis of een ongeval tijdens het sporten.

Kinderen kunnen op meerdere manieren betrokken raken bij een ongeval. Denk aan een ongeval van een kind op een scooter of een fiets. De gevolgen kunnen voor het kind en het gezin groot zijn.