Werken_bij_SA

Één team, één taak

Schade. Secretaresse/ Office Manager

The key to success is focus. Wij zijn een niche kantoor met veel ervaring in aansprakelijkheidsrecht, schadevergoeding, letselschade en verzekeringen. Deze onderwerpen zijn nauw met elkaar verbonden. En dat geeft ons focus. Elke dag weer.

Onze missie is om voor iedere betrokken partij zo spoedig mogelijk tot het gewenste einddoel te komen, zonder afslagen en omwegen – Altijd to the point.

Vrijwel alles wat met schade of aansprakelijkheid te maken heeft daar kunnen wij iets mee. We heten niet voor niets Schade Advocatuur.

Wie ben jij?

Een doorpakker die zelfstandig schadezaken met passie en met verantwoording op zich kan nemen. Denk aan het plannen van afspraken, het uitwerken van processtukken en het voorbereiden van dossiers. Bij Schade Advocatuur ben je als secretaresse een echte spin in het web en een onmisbaar onderdeel van ons Schade Advocatuur team.

Je bent een secretaresse met ervaring in de juridische dienstverlening, ervaring in de advocatuur is een pré. Je bent collegiaal, stressbestendig en accuraat. Je werkt en denkt pragmatisch, bent bereid hard te werken en hebt een flexibele instelling.

Wat en waar?

Klaar voor een werkgever++? Schade Advocatuur gelooft erin dat vrijheid, professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling elkaar kunnen versterken. Je treft jouw werkplek binnen een prachtig pand in ‘t Gooi. Slechts 25 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht, Almere of Amersfoort.

Ben jij klaar om Schade Advocatuur te versterken en te laten groeien?
Impact maken, verantwoordelijkheid dragen, uitdagende cases en de ideale setting om jezelf op korte en op de lange termijn te blijven ontwikkelen.

Ben jij goed voor de mensen om je heen? Dan is deze werkgever goed voor jou! Wat dacht je van: een mooie kantooromgeving, elke dag verse koffie of gemberthee. Kan slechter, toch?

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als secretaresse bij Schade Advocatuur ben je niet zomaar een secretaresse. Je ontzorgt jouw collega’s op kantoor. Bij alles wat je doet wordt gewerkt vanuit de gedachte één team één taak. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Elke dag laat jij weer een positieve indruk achter bij de mensen. Je bent een kei op het gebied van correspondentie. Je verwerkt nauwkeurig e-mails, juridische documenten en processtukken. Je bent een punctuele agendamanager, die de afspraken van de directie beheert. Je denkt mee waar je de juristen en advocaten kan ondersteunen, pakt actief werk op voor je collega’s en je bent echt onderdeel van ons Schade team. Kortom, je zorgt ervoor dat het kantoor en de werkzaamheden op rolletjes lopen en je weet natuurlijk van aanpakken, net als de rest van het Schade team.

 

Ben jij dit?

Lang verhaal, lekker kort. Dit ben jij:

  • Enkele jaren recente werkervaring als secretaresse, het liefst opgedaan in een juridische omgeving;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Ervaring met advocatuur/letselschadebranche is een pre, ervaring op het secretariaat is een must;
  • Kunnen omgaan met geautomatiseerde tekstverwerkings- en; informatiesystemen, zoals Word, Outlook, Excel en Powerpoint;
  • Organisatorisch sterk en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een positieve instelling en een goed gevoel voor humor;
  • Stressbestendig, nauwkeurig en een problem solver;
  • Een teamplayer, die ook zelfstandig uit de voeten kan.

Sollicitatieprocedure

Jouw juridische achtergrond is natuurlijk het belangrijkste. Wat voor ons nog belangrijker is de connectie met ons. Dat betekent dat wij helaas ook mensen moeten afwijzen. Schade Advocatuur is niet alleen richting haar klanten tot he point, maar ook in het sollicitatieproces. Geen ellenlange gesprekken, maar wel kritische en inhoudelijke gesprekken. De sollicatieprocedure ziet er na het eerste telefonisch contact globaal het volgende uit:

Ronde 1: Motivatiebrief en CV
Ronde 2: Kennismakingsgesprek bij ons op kantoor
Ronde 3: Eindgesprek

En? Net zo enthousiast als ik over deze functie? Stuur een email voor het maken van een korte telefonische afspraak over deze vacature en stuur vervolgens jouw motivatie/c.v. aan ons toe.

Tot snel!