Werken_bij_SA

Schade. Jurist

Wij zijn altijd op zoek naar schadejuristen die schadezaken met passie en met verantwoording kunnen behandelen. Voor wie je ook werkt, de verzekeraar, bedrijven of slachtoffers.

Impact maken, verantwoordelijkheid dragen, uitdagende cases en de ideale setting om jezelf op korte en op de lange termijn te blijven ontwikkelen.

Korter kan ik deze mogelijke volgende stap in jouw carrière niet samenvatten. Bij Schade Advocatuur krijg je dagelijks de zorg over het van A tot Z afhandelen van diverse cases. Met succes. Wat begint met een goed en soms heftig gesprek eindigt keer op keer met tevreden partijen. Hierin bouw je op je juridische achtergrond, je nauwkeurigheid en op je empathische vermogen.

Wat en waar?

Klaar voor een werkgever++? Schade Advocatuur gelooft erin dat vrijheid, professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling elkaar kunnen versterken. Je treft jouw werkplek binnen een prachtig pand in ‘t Gooi. Slechts 25 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht, Almere of Amersfoort.

Ben jij goed voor de mensen om je heen? Dan is deze werkgever goed voor jou! Wat dacht je van: een mooie kantooromgeving, uitgebreide lunch en elke dag verse koffie of gemberthee. Kan slechter, toch? Investeer jij in jezelf, doet iedereen hierin met je mee. Zo krijg jij niet alleen de kans om er hier een te gekke tijd van te maken met je collega’s, ook staat je persoonlijke ontwikkeling hier voorop. Intellectuele uitjes, gezellige borrels of persoonsgebonden opleidingsbudget? Hier hoef je niet te kiezen. It’s all here!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Schadeclaims, schadeclaims, schadeclaims. Als specialist is dat waar jouw dagen om draaien. Al komt daar natuurlijk het nodige bij kijken. Rondom iedere case heb je intensief contact, zowel met je collega’s als met de betrokken partijen. De betrokken partijen zijn iedere dag anders. Dat maakt het werken bij Schade Advocatuur zo bijzonder.

Je toetst iedere claim aan de polisvoorwaarden, stelt de hoogte van de schadeclaim vast en je hakt knopen door m.b.t. de aansprakelijkheid. Het doornemen van een dossier voor een eindregelingsopdracht is voor jou geen probleem. Zo daag jij jezelf keer op keer uit qua analyse, processen, wet & regelgeving en communicatie het maximale uit jezelf te halen.

Aan het begin van iedere dag worden de aanvragen bekeken en krijg jij de nieuwe cases toegewezen. Zonder ontspanning natuurlijk geen topprestaties. Of dit voor jou nu een wandeling is rondom het Hertenkamp of een gezonde lunch is op het terras in Laren. Aan de ruimte en de vrijheid om deze momenten op te zoeken geen gebrek.

Ben jij dit?

Lang verhaal, lekker kort. Dit ben jij:

 • Je universitaire diploma heb je al even binnen.
 • 24 uur per week beschikbaar
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijke functie
 • Betrokken, klantgerichtheid, empathie en affiniteit voor juridische zaken
 • Woonachtig in Amsterdam, regio ’t Gooi, Utrecht, Almere of Amersfoort;
 • Assertief, nauwkeurig en communicatief vaardig

Verrijk jezelf

De tegenprestatie voor dit alles? Dat is er eentje om goed voor te gaan zitten. Kijk maar:

 • Een lekker salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • Let op: maak jij extra stappen, doet je salaris dit ook.
 • Afhankelijk van je functie een leaseauto
 • Een mooi aantal welverdiende vakantiedagen 
 • Vaste dagen in de week thuiswerken
 • Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget
 • Lidmaatschap van de VJPP (tot 40 jaar) of een andere vereniging naar keuze
 • Een prestatieafhankelijke bonusregeling

Sollicitatieprocedure

Jouw juridische achtergrond is natuurlijk het belangrijkste. Wat voor ons nog belangrijker is de connectie met ons. Dat betekent dat wij helaas ook mensen moeten afwijzen. Schade Advocatuur is niet alleen richting haar klanten tot he point, maar ook in het sollicitatieproces. Geen ellenlange gesprekken, maar wel kritische en inhoudelijke gesprekken. De sollicatieprocedure ziet er na het eerste telefonisch contact globaal het volgende uit:

Ronde 1: Motivatiebrief en CV
Ronde 2: Kennismakingsgesprek bij ons op kantoor
Ronde 3: Assessment
Ronde 4: Eindgesprek

En? Net zo enthousiast als ik over deze functie? Stuur een email voor het maken van een korte telefonische afspraak over deze vacature en stuur vervolgens jouw motivatie/c.v. aan ons toe.

Tot snel!