Werken_bij_SA

Schade. Stagiaire

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die met passie naar schadezaken kijken. Voor wie je ook werkt, de verzekeraar, bedrijven of slachtoffers.

Impact maken, verantwoordelijkheid dragen, uitdagende cases en de ideale setting om jezelf op korte en op de lange termijn te blijven ontwikkelen.

Wat en waar?

Klaar voor een werkgever++? Schade Advocatuur gelooft erin dat vrijheid, professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling elkaar kunnen versterken. Je treft jouw werkplek binnen een prachtig pand in ‘t Gooi. Slechts 25 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht, Almere of Amersfoort.

Ben jij goed voor de mensen om je heen? Dan is deze werkgever goed voor jou! Wat dacht je van: een mooie kantooromgeving, uitgebreide lunch en elke dag verse koffie of gemberthee. Kan slechter, toch? Investeer jij in jezelf, doet iedereen hierin met je mee. Zo krijg jij niet alleen de kans om er hier een te gekke tijd van te maken met je collega’s, ook staat je persoonlijke ontwikkeling hier voorop. Intellectuele uitjes, gezellige borrels of persoonsgebonden opleidingsbudget? Hier hoef je niet te kiezen. It’s all here!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Schadeclaims, schadeclaims, schadeclaims. Als specialist is dat waar jouw dagen om draaien. Al komt daar natuurlijk het nodige bij kijken. Rondom iedere case heb je intensief contact, zowel met je collega’s als met de betrokken partijen. De betrokken partijen zijn iedere dag anders. Dat maakt het werken bij Schade Advocatuur zo bijzonder.

Je toetst iedere claim aan de polisvoorwaarden, stelt de hoogte van de schadeclaim vast en je hakt knopen door m.b.t. de aansprakelijkheid. Het doornemen van een dossier voor een eindregelingsopdracht is voor jou geen probleem. Zo daag jij jezelf keer op keer uit qua analyse, processen, wet & regelgeving en communicatie het maximale uit jezelf te halen.

Aan het begin van iedere dag worden de aanvragen bekeken en krijg jij de nieuwe cases toegewezen. Zonder ontspanning natuurlijk geen topprestaties. Of dit voor jou nu een wandeling is rondom het Hertenkamp of een gezonde lunch is op het terras in Laren. Aan de ruimte en de vrijheid om deze momenten op te zoeken geen gebrek.

Ben jij dit?

Lang verhaal, lekker kort. Dit ben jij:

  • Je universitaire diploma heb jij bijna binnen. Je zit op dit moment in het 3 of laatste jaar van jouw studie.
  • Affiniteit met letselschade en/of verzekeringsrecht.
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Betrokken, klantgerichtheid, empathie en affiniteit voor juridische zaken
  • Woonachtig in Amsterdam, regio ’t Gooi, Utrecht, Almere of Amersfoort;
  • Assertief, nauwkeurig en communicatief vaardig

Verrijk jezelf

De tegenprestatie voor dit alles? Dat is er eentje om goed voor te gaan zitten. Kijk maar:

  • Een mooie stagevergoeding 
  • Een inspirerende maar ontspannen omgeving
  • Tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling

Sollicitatieprocedure

Jouw juridische achtergrond is natuurlijk het belangrijkste. Wat voor ons nog belangrijker is de connectie met ons. Dat betekent dat wij helaas ook mensen moeten afwijzen. Schade Advocatuur is niet alleen richting haar klanten tot he point, maar ook in het socialisatieproces. Geen ellenlange gesprekken, maar wel kritische en inhoudelijke gesprekken. De sollicatieprocedure ziet er na het eerste telefonisch contact globaal het volgende uit:

Ronde 1: Motivatiebrief en CV
Ronde 2: Kennismakingsgesprek bij ons op kantoor
Ronde 3: Assessment passend bij jouw opleiding
Ronde 4: Eindgesprek

En? Net zo enthousiast als ik over deze functie? Stuur een email voor het maken van een korte telefonische afspraak over deze vacature en stuur vervolgens jouw motivatie/c.v. aan ons toe.

Tot snel!