Werken_bij_SA

één team, één taak

Versterk ons team

Ben jij klaar om Schade Advocatuur te versterken en te laten groeien?

 Schade Advocatuur gelooft erin dat vrijheid, professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling elkaar kunnen versterken. Je treft jouw werkplek binnen een prachtig pand in ‘t Gooi. Slechts 25 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht, Almere of Amersfoort.

Ben jij goed voor de mensen om je heen? Dan is deze werkgever goed voor jou! Wat dacht je van: een mooie kantooromgeving, uitgebreide lunch en elke dag verse koffie of gemberthee. Kan slechter, toch? Investeer jij in jezelf, doet iedereen hierin met je mee. Zo krijg jij niet alleen de kans om er hier een te gekke tijd van te maken met je collega’s, ook staat je persoonlijke ontwikkeling hier voorop. Intellectuele uitjes, gezellige borrels of persoonsgebonden opleidingsbudget? Hier hoef je niet te kiezen. It’s all here!

Open vacatures

Schade. Jurist // Schaderegelaar

Impact maken, verantwoordelijkheid dragen, uitdagende cases en de ideale setting om jezelf op korte en op de lange termijn te blijven ontwikkelen. Heb jij ervaring als schaderegelaar of ben jij werkzaam als letselschadespecialist?
Details

Schade. Secretaresse

Draag jij verantwoordelijkheid en zorg jij er dagelijks voor dat iedereen zijn werk kan doen? Heb jij ervaring als secretaresse of heb jij ervaring op het gebied van letselschade?
Details