Advocatuur & Schaderegeling

Schade advocatuur is een jong kantoor met veel ervaring. Het is opgericht met het doel om voor iedereen zo spoedig mogelijk tot het gewenste einddoel te komen, zonder afslagen en omwegen. Wij zijn een kleinschalig kantoor. Hierdoor kunnen wij snel schakelen op momenten dat het nodig is.

Schade Advocatuur is gespecialiseerd in personenschade, schadevergoeding, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Wij zijn er voor iedereen: voor verzekeraars, ondernemingen en slachtoffers. En dat maakt ons uniek.

EXpertise

Het team

Schade Advocatuur gelooft erin dat vrijheid, professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling elkaar kunnen versterken.
Schade Advocatuur werkt met een flexibele schil en is daarnaast druk bezig met het neerzetten van haar eigen team. 

Aangenaam

mr. Nicolien (I.K.) Verhoeks

Nicolien (I.K.) Verhoeks heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. De liefde voor het aansprakelijkheidsrecht ontstond tijdens het schrijven van een scriptie over medische aansprakelijkheid.

LSA Advocaat
Nicolien Verhoeks beschikt persoonlijk over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten, het ‘LSA-keurmerk’.

Vereniging van Letselschade Advocaten
Letselschade advocaten met ruime expertise en ervaring kunnen, mits zij aan strikte opleidingseisen voldoen, ook lid worden van de vakvereniging LSA. Zij krijgen dan het LSA-keurmerk. Dat is het hoogste keurmerk binnen de letselschadebranche.

Er zijn in Nederland slechts circa 300 LSA advocaten.

Een LSA letselschade advocaat moet onder andere aan de volgende eisen voldoen:

    • Een afgeronde universitaire studie Rechten
    • Minimaal 5 jaar als advocaat werkzaam
    • Een afgeronde postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie
    • Aantoonbaar minimaal 500 uur per jaar werkzaam aan letselschadezaken
df4ebd1d-bfee-4d02-8869-64251e0165e3

Aangenaam

Maikel

Sinds november 2021 werkt Maikel als financieel manager bij Schade Advocatuur. Maikel is afkomstig uit de acountancy praktijk en heeft bijna 15 jaar jaar bij een accountantskantoor gewerkt als assistent controler.

Maikel brengt voor de schadezaken de financiele cijfers in kaart van een onderneming. Door zijn ervaring in de accountanty weet hij als geen ander welke financiele informatie ontbreekt, kan hij snel jaarrekeningen doorgronden en kritische kanttekeningen plaatsen bij de schade. Dit komt vooral voor schaderegelingsopdrachten voor de verzekeringspraktijk goed van pas.

Ben jij altijd to the point?

Versterk ons team

Ben jij klaar om Schade Advocatuur te versterken en te laten groeien?

Schade Advocatuur gelooft erin dat vrijheid, professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling elkaar kunnen versterken. Je treft jouw werkplek binnen een prachtig pand in ‘t Gooi. Slechts 25 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht, Almere of Amersfoort.

Ben jij goed voor de mensen om je heen? Dan is deze werkgever goed voor jou! Wat dacht je van: een mooie kantooromgeving, uitgebreide lunch en elke dag verse koffie of gemberthee. Kan slechter, toch? Investeer jij in jezelf, doet iedereen hierin met je mee. Zo krijg jij niet alleen de kans om er hier een te gekke tijd van te maken met je collega’s, ook staat je persoonlijke ontwikkeling hier voorop. Intellectuele uitjes, gezellige borrels of persoonsgebonden opleidingsbudget? Hier hoef je niet te kiezen. It’s all here!